Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Union Timmy Technology Co., Ltd. 86-185-75358911 justin@sztimmy.com.cn
Λάβετε προσφορά
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - «Ξεσηκώνοντας έλεγχος προσπέλασης: Το του προσώπου σύστημα αναγνώρισης AI μας ενσωματώνει τώρα με στο δημοφιλές μήνυμα Apps»

«Ξεσηκώνοντας έλεγχος προσπέλασης: Το του προσώπου σύστημα αναγνώρισης AI μας ενσωματώνει τώρα με στο δημοφιλές μήνυμα Apps»

April 12, 2023

Είμαστε συγκινημένοι για να αναγγείλουμε ότι το AI-τροφοδοτημένο του προσώπου σύστημα αναγνώρισής μας μπορεί τώρα χωρίς ραφή να ενσωματώσει με στο δημοφιλές μήνυμα apps, συμπεριλαμβανομένου του τηλεγραφήματος, Viber, και της βραδύτητας. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει την ακόμα περισσότερες ευελιξία και την ευκολία στη διαχείριση της συμμετοχής ελέγχου προσπέλασης και χρόνου για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

 

Με τη σύνδεση του του προσώπου συστήματος αναγνώρισης AI με το μήνυμα apps, οι διοικητές μπορούν να λάβουν τις σε πραγματικό χρόνο επιφυλακές και τις ανακοινώσεις για τους χρόνους εισόδων και εξόδων, καθώς επίσης και οποιεσδήποτε προσπάθειες στην αναρμόδια πρόσβαση. Αυτό ενισχύει τα μέτρα ασφάλειας και επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική απάντηση σε οποιεσδήποτε πιθανές απειλές ασφάλειας.

 

Επιπλέον, η ολοκλήρωση με το μήνυμα apps επίσης διευκολύνει τους υπαλλήλους να ζητήσουν την άδεια, τις άρρωστες ημέρες εκθέσεων, ή τους διορισμούς προγράμματος άμεσα από τις κινητές συσκευές τους, όλες διατηρώντας το πιό υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μυστικότητας.

 

Το του προσώπου σύστημα αναγνώρισης AI μας έχει καθόρισε ήδη νέα πρότυπα για τις λύσεις συμμετοχής ελέγχου προσπέλασης και χρόνου, και αυτή η νέα ολοκλήρωση με το μήνυμα apps τα παίρνει στο επόμενο επίπεδο. Είμαστε συγκινημένοι για τις επιχειρήσεις για να δοκιμάσουμε τα οφέλη αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας στην ασφάλεια EXPO του Ντουμπάι.