Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Union Timmy Technology Co., Ltd. 86-185-75358911 justin@sztimmy.com.cn
Λάβετε προσφορά
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ασφάλεια EXPO του Ντουμπάι: Ο πιό πρόσφατος στην ασφάλεια και επιτήρηση για το 2023»

Ασφάλεια EXPO του Ντουμπάι: Ο πιό πρόσφατος στην ασφάλεια και επιτήρηση για το 2023»

April 12, 2023

Σαν κορυφαίο κατασκευαστή που ειδικεύεται στις λύσεις συμμετοχής ελέγχου προσπέλασης και χρόνου, είμαστε υπερήφανοι για να επιδείξουμε το πιό πρόσφατο προϊόν μας στην επερχόμενη ασφάλεια EXPO του Ντουμπάι. Το ai-τροφοδοτημένο του προσώπου σύστημα αναγνώρισής μας καθορίζει τα πρότυπα για τον ασφαλή και αποδοτικό έλεγχο προσπέλασης, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις για να βελτιώσει τις διαδικασίες τους και να ενισχύσει τα μέτρα ασφάλειάς τους.

 

Στο θάλαμό μας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βεβαιώσουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες της προηγμένης τεχνολογίας μας, η οποία περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως ο σε πραγματικό χρόνο έλεγχος, η εύκολη ολοκλήρωση με τα υπάρχοντα συστήματα, και τις εξατομικεύσιμες τοποθετήσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες οποιασδήποτε οργάνωσης.

 

Με το του προσώπου σύστημα αναγνώρισης εξεχουσών θέσεων μας, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν ένα χρηματοκιβώτιο και να εξασφαλίσουν το περιβάλλον για τους υπαλλήλους, τους πελάτες, και τους επισκέπτες τους. Μην παραλείψτε σε αυτήν την ευκαιρία να δει το μέλλον των λύσεων συμμετοχής ελέγχου προσπέλασης και χρόνου στη δράση στην ασφάλεια EXPO του Ντουμπάι.